Førsteside
Om Sarpsborg Janitsjarkorps
Konsert
Lydklipp
Utgivelser
Linker
Medlemsinformasjon
Nytt medlem?
Presse
Ledige stemmer
Kontakt
English
 
LOGG INN · LOGG UT
 
 
Clinic med Jørgen Lund Karlsen
Jørgen Lund Karlsen har spilt med Marcus & Martinus, OnklP, og vi har sett han på Stjernekamp, MGP og Hver gang vi møtes. Lørdag 30. mars kommer han til Janitsjarhuset for å vise fram noen av teknikkene han bruker.

Multi-effekter og Tracking

Bruk av tracks og effekter er idag mer og mer utbredt blant musikere innenfor pop, jazz og også klassisk musikk. Omtrent alle dagens live-konserter og produksjoner innenfor pop-musikk bruker tracks. Jeg skal presentere og forklare ulike fordeler, ulemper og muligheter man har ved bruk av tracks. I tillegg skal jeg vise hvordan man kan produsere sine egne tracks til live-konserter og oppsetninger.

Å ha muligheten til å recorde seg selv er en enorm mulighet for egenlæring, i tillegg til at det bidrar til kreative prosesser og skapende virksomhet. Her vil jeg demonstrere bruk av opptaksutstyr og hvordan man kommer igang med hjemmestudio.

Live-effekter er med på å utvide instrumentets muligheter. Det finnes ulike løsninger, men ikke alle fungerer like godt til blåseinstrumenter. Derfor vil jeg vise frem de beste alternativene for multi-effekter og looping til blåseinstrumenter. 

Med vennlig hilsen
Jørgen Lund Karlsen

 

Etter clinic er gjennomført, vil Jørgen spille «Att angöra en brygga» sammen med Sarpsborg janitsjarkorps, og korpset vil til slutt fremføre Armensk rapsodi.

Janitsjarhuset lørdag 30. mars kl. 14. Ferdig ca. 15:40.
Billettsalg i døra kr. 100,-  skolekorpsmedlemmer GRATIS!

- Wallin, Espen - 19.03.2019
Neste oppdrag

2. april: NM huskonsert

5. april: NM janitsjarkorps, Trondheim

25. mai: KULÅSKALAS!Sarpsborg Janitsjarkorps - Sannesundveien 58, Postboks 142 - 1701 Sarpsborg -