Førsteside
Om Sarpsborg Janitsjarkorps
Konsert
Lydklipp
Utgivelser
Linker
Medlemsinformasjon
Nytt medlem?
Presse
Ledige stemmer
Kontakt
English
 
LOGG INN · LOGG UT
 
 
Julekonsert 2018 - Oda Linnea Oliversen

Oda Linnea Oliversen (19 år) er årets sangsolist på julekonserten. Hun er en lokal ung kommende sangstjerne. Oda har sin musikalske bakgrunn fra Villekulla barne- og ungdomsteater, og musikklinja på Greåker. Nå går hun på Norges musikkhøgskole, og er en av få som har kommet inn der i så ung alder rett etter videregående. Tidligere i år vant hun Villekullastipendet, som deles ut til en Villekulla-elev hvert år som har utmerket seg på ett eller flere områder. Hun var også en av vinnerne av John Dalenes minnefond tidligere i høst, noe som er en stor annerkjennelse og oppmuntring for videre satsing.

Kjøp billett her: https://sjk.ticketco.no/julekonsert_sarpsborg_janitsjarkorps

Sitat Villekullastipendet:
Oda Oliversen har jobbet jevnt og trutt innenfor musikalsjangeren i mange år. Eleven har gått på Villekulla i en årrekke og har hatt en enorm progresjon på disse årene. Hun har hatt roller som Fugleskremselet, Grace og Miss Sherman. I tillegg til å være elev ved Villekulla har hun også bidratt på instruktørsiden, ved innøving av korstemmer for ensemblet ved store musikalnummer. På den måten har hun også vært en stor ressurs for Villekulla etterhvert som hun har fått mer erfaring, og det har vi satt stor pris på.

- Hva er din ønskedrøm med musikken og karrièren etter utdannelsen?
Min største drøm med musikken er å kunne formidle et budskap til mennesker som ønsker å høre, om det så er for 20 eller 2000 mennesker. Jeg har også en drøm om å bruke pedagogikkutdannelsen jeg tar på NMH til å spre musikkglede til barn og ungdom, for jeg hadde virkelig ikke vært den jeg er i dag uten musikken i livet mitt.

- Hva tenker du om å synge julekonsert sammen med SJK i en forhåpentlig fullsatt Sarpsborg kirke?
Jeg synes det er utrolig stas å få synge med SJK! Det er noe helt spesielt med å komme tilbake hit til Sarpsborg og gi tilbake til den byen som har latt meg bli den jeg er musikalsk - både via Villekulla og musikklinja. I tillegg er jeg veldig glad i jul, så å synge julekonsert er ekstra stas.

- Hva synes du om at SJK inviterer med unge lokale sangartister som solister?
Jeg synes det er helt genialt at SJK inviterer unge lokale sangartister som solister. Det er så godt å føle seg ønsket i en bransje som ikke nødvendigvis er like lett å komme seg opp og fram i, og at etablerte musikere og musikkgrupper ser oss lokale er både inspirerende, oppmuntrende og gull verdt med tanke på erfaring og synlighet.

- Hvordan har øveperioden og erfaringen med Maestra-dirigentene vært?
Jeg har også hatt en veldig god opplevelse med Maestra-dirigentene. Det har vært god dialog helt fra starten, og det har hele tiden vært rom for å gjøre endringer, slik at jeg skal kunne kjenne meg trygg i de sangene jeg skal fremføre. I tillegg synes jeg selve prosjektet er veldig bra, og det er utrolig kult at det satses på unge, kvinnelige dirigenter.

- Har du noe å si til publikum nå rett før konserten?
Jeg håper jo selvfølgelig at mange tar turen innom Sarpsborg Kirke nå før jul, sånn at vi kan være med å spre litt julestemning. Det er også en ypperlig mulighet til å koble ut fra julestress, og bare sitte og nyte julefreden en liten stund før man må tilbake til den siste innspurten. Konserter er i alle fall mitt beste tips når det gjelder å få et lite avbrekk!

Velkommen til konsert i Sarpsborg kirke tirsdag 18. desember kl. 19!

 

- Wallin, Espen - 16.12.2018
Neste oppdrag

2. april: NM huskonsert

5. april: NM janitsjarkorps, Trondheim

25. mai: KULÅSKALAS!Sarpsborg Janitsjarkorps - Sannesundveien 58, Postboks 142 - 1701 Sarpsborg -