Førsteside
Om Sarpsborg Janitsjarkorps
Konsert
Lydklipp
Utgivelser
Linker
Medlemsinformasjon
Nytt medlem?
Presse
Ledige stemmer
Kontakt
English
 
LOGG INN · LOGG UT
 
 
Julekonsert 2018

Konserten i år dirigeres av Ingunn Korsgård Hagen og Karoline Torkildsen. Norges Musikkorps Forbund vil ha flere kvinnelige dirigenter for de fremste amatørkorpsene i Norge. Og Sarpsborg Janitsjarkorps responderte selvsagt positivt da spørsmålet kom. Gjennom dirigentutviklingsprogrammet Maestra stiller korpset seg til disposisjon og tar i mot to unge lovende dirigenter.

Det er veldig stas for oss at Norges Musikkorps Forbund spurte oss om å være med. Derfor foreslo vi at dirigentene skulle få bidra på den tradisjonsrike julekonserten i Sarpsborg kirke. Der pleier det å være fullt hus og et kirkerom som oser av musikalsk juletradisjon, forteller korpsets leder Svein A. Halvorsen.

Les mer om Maestra-programmet her: https://musikkorps.no/maestra/

 

Oda Linnea Oliversen er sangsolist, en lokal ung kommende sangstjerne. Oda Linnea Oliversen har sin musikalske bakgrunn fra Villekulla barne- og ungdomsteater, musikklinja på Greåker, og går nå på Norges musikkhøgskole. Sarpsborg Janitsjarkorps har gjennom 30 år med julekonserter i byens kirke, hatt en lang rekke kjente solister på programmet. I år er det ekstra hyggelig å få samarbeide med Oliversen og få vist hennes sangtalent for hennes eget hjemmepublikum.

De 28 første julekonsertene til Sarpsborg-korpset var gratiskonserter, i samarbeid med Heimevernet/HV-01. Fra og med i fjor ble det en sivil konsert, med relativt rimelige billetter for å kunne dekke kostnadene nok til å fortsette den lange tradisjonen. Men alle under 18 år kommer gratis inn. Det ventes likevel fullsatt kirke, så det kan være lurt å kjøpe billett på forhånd.

Vi ønsker publikum vel møtt, og lover at tilhørerne vil gå hjem med et smil om munnen, proppfulle av julestemning.

Billetter: https://sjk.ticketco.no/julekonsert_sarpsborg_janitsjarkorps

Velkommen i Sarpsborg kirke tirsdag 18. oktober kl. 19. Dørene åpner kl. 18:15.

 


- Wallin, Espen - 02.12.2018
Neste oppdrag

2. april: NM huskonsert

5. april: NM janitsjarkorps, Trondheim

25. mai: KULÅSKALAS!Sarpsborg Janitsjarkorps - Sannesundveien 58, Postboks 142 - 1701 Sarpsborg -