Førsteside
Om Sarpsborg Janitsjarkorps
Konsert
Lydklipp
Utgivelser
Linker
Medlemsinformasjon
Nytt medlem?
Presse
Ledige stemmer
Kontakt
English
 
LOGG INN · LOGG UT
 
 
Populærkonsert 2018

Billetter: https://sarpsborg.ticketco.events/no/nb/e/populaerkonsert18

Ny musikk for Sarpsborg Janitsjarkorps på årets Populærkonsert!

Sarpsborg Janitsjarkorps inviterer til ny Populærkonsert på Sarpsborg scene, med helt spesielle nyheter.

11. november blir det nemlig urfremføring av ny musikk på Sarpsborg scene. Åse Hedstrøm, en av Norges mest profilerte samtidskomponister, har skrevet et eget musikkverk, som Sarpsborg Janitsjarkorps deler med publikum.

Årets konsertversjon blir dermed en skikkelig musikalsk tankevekker, med populærmusikk, klassisk musikk og samtidsmusikk.

- Dette har vi drømt om i noen år, og vi gleder oss stort. At Åse Hedstrøm skriver et eget musikkverk til oss, er nesten uvirkelig. Dette har vi fått til takket være viktige støttespillere og aktører i norsk musikkliv, sier korpsets leder Svein A. Halvorsen.

Komposisjonen «Drawings» er bestilt av nyMusikk Østfold, med støtte fra Det Norske Komponistfond.

På årets Populærkonsert går Sarpsborg Janitsjarkorps dermed litt bredere musikalsk til verks enn man pleier. Konserten vil i tillegg bestå av både klassisk musikk og populærmusikk.

Tre store norske dirigenter leder konserten. Frode Amundsen, til daglig musiker i Oslo-Filharmonen, dirigerer første avdeling med norsk klassisk musikk. Korpsets musikalske leder, Rune Halvorsen, dirigerer «Drawings». Deretter får publikum en forrykende populærmusikk-del, ledet av Lars Erik Gudim. Han er en av landets største musikalske ledere og arrangører innen området, og stiller villig opp når fødebyen byr på spennende musikalske prosjekter. Sangsolist blir vår lokale «crooner» Sindre Dybvikstrand.

Med andre ord – en både bred, spesiell og spennende musikalsk opplevelse å glede seg til for publikum. Konserten er et samarbeidsprosjekt mellom nyMusikk Østfold og Sarpsborg Janitsjarkorps.

- Wallin, Espen - 08.11.2018
Neste oppdrag

2. april: NM huskonsert

5. april: NM janitsjarkorps, Trondheim

25. mai: KULÅSKALAS!Sarpsborg Janitsjarkorps - Sannesundveien 58, Postboks 142 - 1701 Sarpsborg -