Førsteside
Om Sarpsborg Janitsjarkorps
Konsert
Lydklipp
Utgivelser
Linker
Medlemsinformasjon
Nytt medlem?
Presse
Ledige stemmer
Kontakt
English
 
LOGG INN · LOGG UT
 
 
Et av verdens beste militærkorps til Sarpsborg
The Marine Band of the Royal Netherlands Navy spiller Sarpsborg 17. april. Denne musikalske godbiten er trolig det største internasjonale orkesterbesøket Sarpsborg scene har hatt.
The Marine Band of the Royal Netherlands Navy skal til Oslo i forbindelse Norsk Militær Tattoo. Før militærtattooen skal de spille konsert i Sarpsborg. Arrangøren Sarpsborg Janitsjarkorps har god kontakt innen militærmusikken, og har lykkes med å booke de attraktive nederlenderne.

– Dette er virkelig stort for oss som holder på med korpsmusikk. Musikalsk sett er de 53 musikerne helt i verdenstoppen, og dette er fullt på høyde med et profesjonelt symfoniorkester. Dette blir garantert en forrykende konsert med både klassisk musikk, militærmarsjer og populærmusikk, sier Per Åge Fjelltorp på vegne av arrangøren Sarpsborg Janitsjarkorps.

Forsvarets Musikk har valgt ut Sarpsborg som eneste stopp i tillegg til Oslo. Dette på bakgrunn av mangeårig fruktbart samarbeid, og ikke minst at sarpingene er kjent for å stille opp på slike konserter.

– Sarpsborg scene har blitt en av våre gode arenaer, og er stas å besøke etter oppussingen. Dessuten ønsker vi å markere at brigadekorpsene i Norge er 200 år. Derfor velger vi en av Norges fremste korpsbyer, sier kommandørkaptein Arnstein Lund – øverste sjef for Forsvarets Musikk og Norwegian Military Tattoo.

Det store militærorkesteret som kommer er kjent for sin musikalske bredde, og med enestående klang og utstråling anses de i dag som et av verdens absolutt fremste blåseorkestre.

Arrangør: Sarpsborg janitsjarkorps
- Halvorsen, Svein Albert - 16.04.2018
Neste oppdrag

2. april: NM huskonsert

5. april: NM janitsjarkorps, Trondheim

25. mai: KULÅSKALAS!Sarpsborg Janitsjarkorps - Sannesundveien 58, Postboks 142 - 1701 Sarpsborg -