Førsteside
Om Sarpsborg Janitsjarkorps
Konsert
Lydklipp
Utgivelser
Linker
Medlemsinformasjon
Nytt medlem?
Presse
Ledige stemmer
Kontakt
English
 
LOGG INN · LOGG UT
 
 
Julekonsert i Sarpsborg kirke 19. desember
Vi skal i år igjen fylle Sarpsborg kirke til randen med både publikum og vellyd med jule-tematikk. Velkommen 19. desember.
Billetter: 150 kroner
Helt siden 1989 har Sarpsborg Janitsjarkorps, sammen med forsvarets heimvernsdistrikt HV-01, holdt julekonsert i Sarpsborg kirke. En tradisjon og viktig kulturopplevelse for mange sarpinger i førjulstiden. Dyktige sangsolister og dirigenter er involvert i konsertene, til publikums store jubel. Konsertene har trukket fulle hus hvert eneste år, og takket være økonomisk bidrag fra HV-01 har publikum fått gratis inngang til konserten. Gratisprinsippet er umulig å bære videre etter at avtalen mellom korpset og HV, som har gått helt siden 1968, har blitt offer for forsvarets nedskjæringer.
Korpset ønsker å bære tradisjonen videre, til tross for helt nye økonomiske forutsetninger. Vi forsøker oss nå i 2017 igjen, med håp om at publikum vil fylle kirken selv om det ikke er helt gratis. 150 kroner er likevel langt billigere enn det som er vanlig på julekonserter i Sarpsborg!
I år har vi igjen med oss den internasjonale operasolisten Trond Gudevold fra Fredrikstad. Han har hatt flere store solistroller ved Den Norske Opera og på operascener i Tyskland. Vi i janitsjarkorpset er også glade for hans bakgrunn som utdannet klarinettist, i tillegg til sangutdannelsen fra Operahøgskolen. Noe som gjør at han stadig besøker oss som musikant i egne rekker. Hans fantastiske stemme vil sette publikum i rett julestemning sammen med korpsets faste dirigent Rune Halvorsen
- Halvorsen, Svein Albert - 15.03.2018
Neste oppdrag

2. april: NM huskonsert

5. april: NM janitsjarkorps, Trondheim

25. mai: KULÅSKALAS!Sarpsborg Janitsjarkorps - Sannesundveien 58, Postboks 142 - 1701 Sarpsborg -