Førsteside
Om Sarpsborg Janitsjarkorps
Konsert
Lydklipp
Utgivelser
Linker
Medlemsinformasjon
Nytt medlem?
Presse
Ledige stemmer
Kontakt
English
 
LOGG INN · LOGG UT
 
 
Populærkonserten "Strike up the Band"
Leonard Bernstein står sentralt i repertoaret. Konserten på Sarpsborg scene søndag 5. november vil bli forrykende med heftige tempovekslinger og ballader. Dette må du få med deg.

Billetter på Ticketco.no eller Sarpsborg scene     
Konsertkveldens hovedverk er "Symphonic Dances from West Side Story", det samme store verket som Oslofilharmonien spilte i august på Slottsplassen, og som ble TV-sendt på NRK. Ambisiøst, rytmisk, melodisk og ekstremt variert og spennende musikk.

Dette blir en konsert av god gammel oppskrift for Sarpsborg Janitsjarkorps, den tradisjonelle populærkonserten er tilbake - etter krav og ønsker fra publikum. Svingende instrumentalmusikk, samt mange låter med Evelyn Jons som vokalsolist. Hoagy Carmichael, Bernstein, Cole Porter og mye mer musikalsk snadder.

Tittelen på årets populærkonsert med Sarpsborg janitsjarkorps er tatt fra George Gershwins marsj "Strike up the band" - som vi selvsagt også spiller. Korpset har plukket musikalske godbiter fra USA, og har funnet mange raffinerte storbandlåter og musikalhøydepunkter. Solisten Evelyn Jons er utdannet musikalartist, og er en hyppig benyttet solist i de store orkestrene i hele Skandinavia. Hun har hatt solistroller i flere musikaloppsettinger, og korpset er stolte av å få med henne som en inspirator og sangsolist.

Dirigenten og trompetisten Reid Gilje dirigerer korpset på denne konserten. Han har lang erfaring både med denne typen musikk fra landets beste korps innen både brass og janitsjar. Vi ønsker deg velkommen til å nyte de musikalske perlene i byens storstue Sarpsborg scene søndag 5. november klokken 18.00.


populærkonsert - Halvorsen, Svein Albert - 15.10.2017
Neste oppdrag

2. april: NM huskonsert

5. april: NM janitsjarkorps, Trondheim

25. mai: KULÅSKALAS!Sarpsborg Janitsjarkorps - Sannesundveien 58, Postboks 142 - 1701 Sarpsborg -