Førsteside
Om Sarpsborg Janitsjarkorps
Konsert
Lydklipp
Utgivelser
Linker
Medlemsinformasjon
Nytt medlem?
Presse
Ledige stemmer
Kontakt
English
 
LOGG INN · LOGG UT
 
 
Helgen før Norgesmesterskapet

Helgen før NM er alltid en innholdsrik helg for korpset.

På fredag hadde vi årsmøte hvor vi avholdt valg. Selvom alle verv og komiteer er like viktige, er det alltid ekstra stort når vi får et lederbytte. Etter 6 år med inspirerende og trygg ledelse av korpset og styret følte Ann Mai at det var på tide å jobbe videre med en annen del av korpsets drift. Vi ønsker å takke Ann Mai for et strålende arbeid! Vi vet at du virkelig har hatt sjela di med i jobben du har gjort for oss, og det setter vi utrolig stor pris på!
Den som tar over stafettpinnen er Espen Olsen! Vi tror Espen kommer til å gjøre en fantastisk jobb som leder for korpset, og vi ønsker han velkommen med stor applaus og jubel!

 

På lørdag hadde vi en lang dag med øvelse hele dagen. Vi ønsker å være et musikalsk fyrtårn for barn og unge, og denne sammenhengen vil vi gjerne få fremheve vår fagottist! Stine Lorentzen (15 år) byttet ut saksofonen med fagott i november i fjor, og mindre enn 4 måneder senere sitter hun som vår faste fagottist i elitedivisjonen i Norgesmesterskapet. Dette syns vi er utrolig gøy!
På bildet under ser dere Stine med sin dyktige læremester Alessandro Caprotti.

I dag har vi spilt en evalueringskonsert sammen med Greåker musikkorps, Borge musikkorps og Lisleby musikkorps. Denne konserten er en fin mulighet for oss å fremføre NM-musikken for et publikum og få verdifulle tilbakemeldinger på fremføringen av to dyktige, profilerte musikere.

Etter denne helgen er vi klare for Norgesmesterskapet neste helg, vi gleder oss stort og håper du følger oss enten fra Olavshallen i Trondheim eller på TV2 Sumo kl. 14:04 på lørdag!- Fjelltorp, Kristine - 06.03.2016
Neste oppdrag

2. april: NM huskonsert

5. april: NM janitsjarkorps, Trondheim

25. mai: KULÅSKALAS!Sarpsborg Janitsjarkorps - Sannesundveien 58, Postboks 142 - 1701 Sarpsborg -