Førsteside
Om Sarpsborg Janitsjarkorps
Konsert
Lydklipp
Utgivelser
Linker
Medlemsinformasjon
Nytt medlem?
Presse
Ledige stemmer
Kontakt
English
 
LOGG INN · LOGG UT
 
 
Høstkonserten omtalt i SA

Samarbeider stort

Sarpsborg Janitsjarkorps og musikklinjeelever har konsert

Det blir mye lyd på Sarpsborg Janitsjarkorps’ høstkonsert i år. Finalenummeret skal 90 elever fra musikklinja på Greåker være med på.

Komponisten er Orff, og Anette Annesdatter Huseby lover at det vil låte «storslagent».

Variert program

Men samarbeidet mellom det etablerte korpset og de unge musikkspirene på Sarpsborg Scene 8. november byr på mye mer, Huseby ramser opp:

- Her får man høre det beste fra Les Miserables, Blues Brothers, Grieg… og mye mer. Dette blir en variert konsert med musikalske høydepunkter.

Sarpsborg Janitsjarkorps roser Greåker-elevene og synes de er «fantastisk flinke».
– Høstkonserten i år skal bidra til at unge musikere ser det frivillige kulturlivet i Sarpsborg som et aktivt og engasjerende miljø som de ønsker å være en del av også i framtiden, sier Anette Annesdatter Huseby, og forteller at elevene har deltatt aktivt i planleggingen av konserten.

 

 

Aktive deltakere

- De har valgt musikk og de har skrevet arrangementer, og de stiller med band, kor og gode solister og musikere.  Jobben med å sy det hele sammen har korpsets faste dirigent, Rune Halvorsen.

- Jeg er utrolig stolt over at vi har fått til dette samarbeidsprosjektet. Dette er noe jeg har drømt om lenge. Jeg håper at dette prosjektet gir videre inspirasjon til både Sarpsborg janitsjarkorps og til musikklinja, sier Nora Huth, komitéleder fra musikklinja og Klarinettist i SJK.

Sarpsborg Janitsjarkorps sammen med musikklinja på Greåker v.g.s. ønsker dere hjertelig velkommen til en storslagen konsert på Sarpsborg Scene den 8. november 2015 kl. 17:00!

Billetter kan kjøpes her: https://sarpsborg.ticketco.no/sommerminner/

 - Kielland, Ann Mai - 05.11.2015
Neste oppdrag

2. april: NM huskonsert

5. april: NM janitsjarkorps, Trondheim

25. mai: KULÅSKALAS!Sarpsborg Janitsjarkorps - Sannesundveien 58, Postboks 142 - 1701 Sarpsborg -